Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 18 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 257
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #1


    כמה מילים:
    אחרי מסע שבירת ראש ארוך, מצאתי נושא לפתוח עליו משחק. המשחק הזה הוא שילוב בין משחק חיים למשחק פנטזיה, כך שאני מבקשת שתתנהגו בהתאם.


    עלילה:
    סיפורינו מתחיל בעולם המכונה ספירה, עולם שכולו מכוסה במדבריות, אוקיינוסים, שדות ענק, הרים שמתנסים לגובה רב וכמה מצורות החיים המוזרות והמדהימות ביותר שעיניכם אי פעם ראו.
    אתם נערים ונערות צעירים אשר חיים לכם בשלווה עם הוריכם בעיר כפרית גדולה העונה לשם דאלמאסקה. אתם עוסקים בתחום החקלאות, ובזמנכם הפנוי לומדים שיטות לחימה ממורים שונים בעיר. לדעתכם, חייכם לא יכלו להיראות טוב יותר, עד לילה אחד ששינה הכול. לילה סתווי אחד, מלך ממקום המכונה ארקדיה, בא לדבר עם מנהיג דאלמאסקה בענייני שלום. כל האנשים החשובים של המדינות שמסביב באו לנשף בארמון המפואר. האורחים קיוו בתחילת הנשף שהלילה לא ייגמר. אותו לילה כונה גם לילה הכוכבים המתרסקים, מכיוון שגושי קרח ענקיים אשר עפו בחלל התנגשו והשאריות שלהם, שהיו בגודל מיקרוסקופי, נפלו בדיוק מעל הכיפה השקופה של הארמון. באותו מופע, השמים השחורים מקבלים פסים לבנים-כחלחלים ובאוויר יש אבק נוצץ אשר הופך תוך שניות לטיפות מים בעלות טעם מרענן. המוזמנים רקדו להם עד השעות הקטנות של הלילה, שלפתע, נשמעה ירייה. אחד משומרי המנהיג הדגול של דאלמאסקה נכנס לחדר שבו שני המנהיגים דיברו. השומר נפל על גבו כאשר בראשו כדור עופרת. מנהיג ארקדיה ירה בו ובמנהיג. באולם האווירה המהנה השתנתה לאווירת פחד. על הדלתות שמרו רובוטים דמויי אדם אשר ירו בכל המוזמנים. תוך דקות אחדות הכפר שלכם עלה בלהבות.
    אתם באותו הלילה, הלכתם לטייל ביער עם המורה שלכם, רכובים על שתי תרנגולות ענק העונות לשם צ'וקובו. כאשר חזרתם לכפר, כבר היה מאוחר מידי. הכפר כולו נמחק. הוריכם וחבריכם מתו. חיות המשק שלכם נשחטו. רכושכם הושמד. הרוצחים לא השאירו רמז לאן הם הלכו. בליבכם כרגע יש רצון למצוא את אותם אנשים אשר הרסו את הכפר, ולנקום לפני שמקומות אחרים בעולם היפיפה של ספירה יושמדו גם הם.
    במהלך המסע שלכם תצטרפו לקבוצות שונות של אנשים, כמו שודדי אוויר, נוודים ואפילו שודדי ים ותטיילו בעולם היפיפה של ספירה. בדרככם תפגשו גם דמויות חברותיות שיצטרפו אליכם וגם דמויות עוינות שתצטרכו להילחם נגדם במטרה לשרוד. תוכלו ללמוד להילחם, להשתמש בקסם ואפילו לזמן יצורים אגדיים אשר מגנים על העולם של ספירה. תוכלו לסחור בספינות אוויר, בנשק ואפילו בחפצים נדירים. וככה הסיפור שלכם מתחיל...


    טופס הרשמה:
    קוד:
    [COLOR=green]שם בפורום:
    שם דמות:
    מין:
    תמונה:
    עבודה:
    רקע:
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס:[/COLOR]
    שם בפורום: איך קוראים לכם בפורום. בלי חצים או להסתכל הצידה
    שם דמות: שם מלא במשחק. לא חובה שם אמיתי, העדפה ליפני או אמריקאי
    מין: זכר, נקבה, חסר מין, דו מיני
    תמונה: לא חובה ספרייט. תמונה מכל מקור שתרצו
    עבודה: פירוט בעמוד הבא
    רקע: שלוש שורות, לא מוותרת
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: באחוזים.


    הסברים נוספים:
    מטרת המשחק: עליכם להרכיב צוות וללמוד לפחות עבודה אחת. עליכם להגיע לארקדיה ולחסל את מנהיג וגם לגלות מהו הסוד שמאחורי השמיים של ספירה.
    כסף: משיגים כסף על ידי השלמת משימות ביניים, מכירת חפצים שאתם מוצאים בדרך וכו'.
    ניסיון: מקבלים על ידי הבסת מפלצות ולמידה רבה. ניתן לקבל גם נקודות ניסיון על ידי אימונים, דייג, תיקון מכונות ורכיבה על צ'וקובו.


    לא להגיב!
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #2
    מקומות במשחק:
    דאלמאסקה:
    מקום קטן ושליו בעולם של ספירה המפורסם במראה המרהיב של כוכבי קרח המתנפצים מעל הארמון פעם בשנה. המקום בו אתם גרים ומתחילים את המסע.
    פיווד:

    יער עתיק אשר משמש כמעבר בין דאלמאסקה לארקדס.
    ארקדס:

    עיר אשר מכונה גם "עיר המעבר". כאן אנשים מצטרפים לקבוצות של נוודים או שעוסקים במסחר חוקי מכל העולם.
    ג&#39;אהארה:

    עיירה כפרית לא רחוק מארקדס. העיר מפורסמת בגידול הצ&#39;וקובו שלה ובחלקים מכנים אשר עשויים מחול המדבר.
    ראבאנסטרה:

    למרות שהעיר גדולה ושוקקת חיים, היא בדרך כלל מלאה במזמנים. בעיר הזאת תוכלו ללמוד כישוף בסיסי והמזמנים יוכלו לזמן את היצור הראשון שלהם המיועד ללחימה, ולפור.
    טאבנאזיה:

    שדה ענקי אשר לעבור אותו ברגל זה דבר כמעט בלתי אפשרי אם אין לכם שותף שיעזור לכם. המקום הזה מלא ביצורים נדירים אך מסוכנים במיוחד, כך שעליכם להיזהר.
    ביסייד:

    עיר נמל קטנה. העיר קטנה מאוד ואין הרבה מה לעשות בה, לכן התפתחו בה כמה ענפי ספורט מוזרים מאוד. בעיר הזאת יש מקדש אשר מזמנים יכולים ללמוד בה לזמן את המגן של ביסייד.
    ביקנאאל:

    ביקנאאל, עיר הלא נראית לעין. אבל אם תחפשו טוב, תמצאו אותה מתחת לאף שלכם.
    דז&#39;וסה:

    איזור קטן אשר אין בו תושבים. המקום מופרסם בברקים שכל יום ולילה נראים לעין. שם ניתן להשיג את הזימון השלישי שלכם.
    פארפלייין:

    מפלי האש הגדולים ביותר בספירה. שם תוכלו למצוא את הזימון הרביעי. במקום אין תושבים בגלל שהחום יכול להגיע ליותר מ100 מעלות בלילה, ביום, הרבה יותר חם ממה שנדמה לכם.
    לוקה:

    עיר נמל אשר משמשת לחופשות של תיירים וגם המקום השני הכי גדול במסחר חוקי.
    מאקאלאניה:

    יערות מקאלאניה הם היערות הסבוכים והגדולים ביותר בספירה. ביערות ניתן למצוא גחליליות אשר אם תתפוס אותן, תוכלו לקבל יכולות מוזרות ולא מוסברות.
    מונפלו:

    מונפלו זה איזור הלא רחוק מארקדיה. זה איזור אשר יצורים העונים לשם שופאף חיים ומשמשים לעבירת מרחקים רבים שצ&#39;וקובו לא מסוגלים. במקום יש לוחות מיוחדים אשר קולטים אנרגיה מהירח כדי לעזור לעשב אשר השופאף אוכל לגדול מהר יותר ובאיכות טובה יותר.
    ארקדיה:
    על העיר אין כלל מידע אשר ידוע לכם.


    עבודות:
    קשתים: קשתים מצויידים תמיד בחץ וקשת. הראייה המעולה שלהם והתווך הרחב שלהם מקנה להם את זכות התקיפה מאחור. היכולות הבסיסית של הקשתים היא כיוון, כלומר לכוון שלושה חצים לעבר היריב, לירות אותם, ולפחות שניים מהחצים יפגעו בנקודות לחץ שיחסלו את האוייב על המקום. ההגנה והיכולת שלהם בשימוש בקסם כל כך גרועים שהם תמיד נשארים מאחור.
    זמרים נודדים: העבודה הכי עלובה שיש. העבודה העיקרית של הזמרים היא לשיר שירים אשר משפיעים על המצב של הצוות שלו ושל האוייבים, תלוי איזה שיר הם שרים. יכולת אחרת שלהם היא לברוח כשאף אחד לא שם לב במטרה להציל את עצמם ולהשאיר את חבריהם הפגועים למות. התקיפה שלהם עלובה, ויכולת התקיפה שלהם עוד יותר. אומרים שזאת אחת העבודות הגרועות ביותר.
    מאסטר חיות בר: המאסטרים מפקדים על מפלצות ואומרים להם מה לעשות. קודם, המאסטרים צריכים לעייף את המפלצות ואז, או לתפוס אותם ברשת ולאלף אותם, או לפקוד עליהם לברוח, או לחסל אותם על המקום. כדי להתמזג עם חלק מהחיות, הם לובשים עורות של בעלי חיים.
    ברברי: המשימה היחידה של הברברים היא לתקוף. לבושים בעורות של חיות, מצויידים בטלפיים וגרזנים, אמיתיים לשמם, הם תוקפים. ההתקפה הגבוהה שלהם מקנה להם מקום בתקיפה מהשורה הראשונה, אבל היכולת העלובה שלהם להישתמש בקסם, מפילה אותם נגד מפלצות מסויימות.
    כשפים שחורים: כשפים שחורים ולבנים הם כמה מהעבודות הכי מבוקשות בספירה. כשפים שחורים משתמשים בקסם אפל, קסם אשר פוגע בלבד. הם בדרך כלל לובשים בגדים ארוכים ולפעמים גם כובע כדי להגן על עיניהם. היכולות של תקיפה דרך קסם יותר גבוהה מיכולת הגנה דרך קסם. וכמו כל הכשפים ההתקפה הפיזית שלהם עלובה.
    כשפים כחולים: זאת העבודה היחידה שניתן ללמוד בעזרתה יכולות של מפלצות. התווך שלהם קטן מאוד, אבל על זה הכוח של הקסם רב מאוד. ברוב המקרים כשפים כחולים צריכים להיפגע ממפלצת כדי ללמוד את ההתקפה שלה, וזה יכול לשמש בעיה כאשר האוייב משתמש בהתקפה חזקה מידי שמחסלת את הכשף או כאשר המפלצת מרפאת את עצמה. זאת אחת העבודות המאתגרות, אך הכיפיות ביותר.
    אלכימאים: אלכימאים בעיקר יוצרים חפצים ותרופות בשבילם וחבריהם. הם יכולים לערבב שני חפצים כדי ליצור שיקויים אשר מרפאים, פוגעים ואפילו עוזרים.
    רקדנים: הרקדנים, בדומה לזמרים הנודדים, יכולים להפעיל כישופים מסויימים על האויבים בהתאם לריקוד. הם צריכים ללמוד לרקוד או ממישהו או ללמד את עצמם בעזרת השראה מהסביבה שלהם.
    אביר אפל: משתמשים בעיקר בלחימה אפלה. כמו אבירים, הם משתמשים בעיקר בהתקפות פיזיות, אבל, גם בכישוף אפל כדי לפגוע באוייב, למרות שההגנה שלהם די נמוכה. היכולת הבסיסית שלהם נקראת גל אופל, יכולת שמקריבה חלק מהאנרגיה של המשתמש כדי לחסל את האוייב.
    דרגון: דרגונים הם רוצחי דרקונים אשר משתמשים בקידונים ובציוד אשר ברכיבו מאיברי הדרקון. היכולת הבסיסית שלה היא קפיצה. בעזרת קפיצה, המשתמש קופץ באוויר לאורך זמן כדי להתחמק מהתקפות מסויימות. כאשר המשתמש נוחת, הוא מסוגל לפגוע בחוזקה באוייב עם דקירת חנית קטלנית מהאוויר. משפחת הדרגונים הכי מפורסמת בספירה היר משפחת הייווינד.
    מהמרים: העבודה שלהם מבוססת על משחקים כמו קלפים, מכונות מזל וקוביות. הם יכולים לגרום לנזק רב, נזק קל, לרפא, ולהרוג חברי קבוצה, הכל תלוי בגורל שהקוביות שלהם אומרות להם.
    גיאוגראפולוגים: גיאוגראפולוגים משתמשים בקסם בהתאם למיקום שלהם. לדוגמא, אם הגיאוגראפולוגים נמצאים על הר, או במדבר, הם משתמשים בכשפות מסוג אדמה. הם בדרך כלל לבושים בבגדים אשר גורמים להם להיראות כאילו הם הולכים בזה הרגע לישון.
    אקדחונים: אקדוחנים משתמשים אך ורק באקדחים, ויכולים לגרום לנזק רב אם הם יודעים להשתמש בנשק שלהם כראוי. כמו קשתים, יש להם תווך ראייה מדהים, אך הגנה די חלשה.
    אבירי קסם: אבירי הקסם מעולים בהתקפות פיזיות ושילובן עם קסמים. הם קצת יותר חלשים מאבירי אופל, אבל על זה יש להם התקפת קסם והגנת קסם מאוד גבוהות.
    פנטומימאי: לפנטומימאים יש יכולת אחת- פנטומימה. פנטומימה מחכה את המהלך האחרון שמישהו ביצע. לפעמים זה דבר די עלוב, אבל בפעמים אחרות זה די שימושי. הרעיון זה לדעת איך ומתי להשתמש בזה.
    נזיר: נזירים לא משתמשים בנשא, אלא רק באגרופים. יש להם התקפה מדהימה, אבל הגנה עלובה. הם בדרך כלל לבושים בסגנון אסיאתי. יש להם את יכולת הספירה, כלומר, יכולת אשר משפיעה על רפלקסים. כאשר המשתמש עומד להיפגע מהתקפה פיזית, הוא יכול או להתחמק ממנה או לחסום אותה.
    נינג&#39;ה: היכולת הבסיסית שלהם היא זריקה, כלומר לקחת חפץ א נשק מסויים שלא זקוקים לו, ולזרוק את זה על האוייב במטרה לגרום לנזק רב. כל נשק שנזרק, לא יחזור, לכן הנינג&#39;ה צריכה לבחור בחוכמה איזה חפץ לזרוק. יש להם מהירות מדהימה, תווך ראייה רחב ויכולת גניבה. למרות ההתקפה העלובה שלהם, הם יכולים להחזיק בחרב בכל יד.
    אבירי אור: אבירי אור הם כם אבירי אופל, רק משתתפים בכישוף לבן. למרות זה, יש להם התקפה די נמוכה. הם לבושים בלבן ויכולים להטיל כישוף לבן ברמה נמוכה.
    כשפים אדומים: כשפים אדומים יכולים להשתמש גם בכשפות לבנה וגם באפלה. למרות זאת, כוח הכישוף שלהם די נמוך. הם בדרך כלל לובשים כובע ציידים וגלימה אדומה.
    סמוראי: סמוראים יותר מפורסמים על הלבוש שלהם מאשר היכולת שלהם, ביזבוז כסף, כלומר, שהמשתמש זורק ומאבד כסף על האוייב כדי לגרום לנזק. הם בדרך כלל משתמשים בקטנה או כל חרב יפנית אחרת ולבושים בשיריון מסורתי. הם לא מסוגלים להרוג את האוייב, לכן הם רק משתקים אותו. הם בדרך כלל נמנעים מהתקפה פיזית, למרות שיכולת הכישוף שלהם רק ממוצעת ובסיסית.
    מדענים: המדענים יכולים לערוך מחקר על מפלצות ולסרוק את הנתונים והמידע עליהם. זה עוזר להם בקשר לבחירת אסטרטגיה בשביל הקבוצה שלהם. היכולות שלהם די נמוכות, מה שגורם לעבודה להיות לפעמים לא שימושית בקרב.
    חיילים: היכולת של החייל היא למנוע התקפה של אוייב ולשבור את המגנים והנשק של האוייב.
    מזמנים: המזמנים בדרך כלל לא נלחמים בעצמים, ובמקום מזמנים מפלצות שנלחמות במקומם ועוזרות לצוות של המזמן בכל תחום. הם מעוד שימושיים בקרבות מול מפלצות רבות עוצמה. הם בדרך כלל לובשים בגדים ארוכים, משתמשים במטות ולפעמים יש להם קרן.
    גנבים: הם ידועים בלבישת בגדים ירוקים וגניבת חפצים מאוייבים. הם יכולים גם לתקוף וגם לגנוב בו זמנית. הם בדרך כלל משתמשים בסכינים או בחרבות קצרות. יכולת המהירות שלהם עוזרת להם לברוח מקרבות שהם לא רוצים להשתתף בהם.
    כשפי זמן: כשפי זמן יכולים להאיץ ולהאט פעולות של דמויות. כמו זמרים נוודים, הקסם שלהם לא מסוגל לפגוע. חלק מכשפי הזמן יכולים לגרום למטאורים או אסטרואידים ליפול על האוייבים, אך אחוזי הפגיעה מאוד נמוכים.
    לוחמים: הלוחמים לא משתמשים בקסם ויכולים לסחוב חרבות ענק. הם משתמשים רק בהתקפות פיזיות ויש להם הגנה די סבירה.
    כשפים לבנים: כשפים לבנים הם ההפך מכשפים שחורים. הם משתמשים בקסם שלהם כדי לרפא ולהגן. רוב הכשפים הלבנים הם נקבות. הם תמיד נראים ם מטה ולובשים בגדים ארוכים. כמו כל הכשפים, ההתקפה הפיזית שלהם מאוד נמוכה.


    קרדיטים:
    -לפיינלפנטזי קומפדיום


    התחלה: (ההתחלה היא לפני ההתקפה של העיר שלכם)
    יום בהיר אחד את מתעוררים במיטתכם.
    אתם שומעים בבוקר את קריאת הצ&#39;וקובו שלכם, מחכה שתיתנו לו את ארוחת הבוקר שלו.
    אתם מסתכלים בלוח השנה ורואים שהיום זה ליל הכוכבים המתרסקים אשר אתם מחכים לו כל שנה.
    אתם שומעים שאמא שלכם קוראת לכם שתבואו למטה לאכול ולטפל בצ&#39;וקובו שלכם וללכת למורה שלכם.


    לא להגיב&#33;
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #3
    שם בפורום: Sai
    דמות: הירו נאקאמאורה
    מין: זכר
    תמונה: http://i292.photobucket.com/albums/mm39/ky.../Anime_Boy1.jpg
    עבודה: אביר קסם
    נשק: להב ווירמהירו
    קסמים: ריפוי
    דרכי מעבר: צ&#39;וקובו
    שותפים:
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 100%


    שם בפורום: manoromi
    דמות: מקס ג&#39;ונסון
    מין: זכר
    תמונה: http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...sxn/Sasuke.jpg
    עבודה: אביר אופל
    נשק: להב רון
    קסמים: ברק
    דרכי מעבר: צ&#39;וקובו
    שותפים:
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 20%


    שם בפורום: rilman
    דמות: ריוגה טאקמינה
    מין: זכר
    תמונה: http://www.naruto-fan.net/uploads/im...inui/kiba2.jpg
    עבודה: לוחם
    נשק: זאנטסוקן, אולר
    דרכי מעבר: צ&#39;וקובו, גאלבאנה
    שותפים:
    זיק
    עבודה: לוחם
    נשק: זאנטסוקן
    בלטאזאר
    עבודה: אקדוחן
    נשק: רובה ציידים
    זן
    עבודה: אלכימאי
    אריאנה
    גזע: אאגיל
    עבודה: דרגון
    נשק: חרב דו צדדית
    אניטה
    עבודה: מזמנת
    זימונים: קאראבונקל
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 50%


    שם בפורום: Aviv
    דמות: קיסמה אואדורה
    מין: זכר
    תמונה: http://lf2.co.il/images/jack_f.gif
    עבודה: קשת
    נשק: קשת
    דרכי מעבר: צ&#39;וקובו
    שותפים:
    קאקאשי
    גזע: קוקאטריק
    התקפות: מבט, פריקה חשמלית
    סאייקס
    עבודה: קשת
    נשק: קשת
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 95%


    שם בפורום: Phoenix-girl
    דמות: לוראל מייטס
    מין: נקבה
    תמונה: http://tn3-2.deviantart.com/fs23/300...by_sandara.jpg
    עבודה: אבירת קסם
    נשק: חרב אלמוג
    קסמים: קיר אדמה
    דרכי מעבר: צ&#39;וקובו
    שותפים:
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 50%
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  4. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #4
    שמור



















    ניתן להגיב&#33;
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  5. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 5,074
    #5
    "צ&#39;וקובו" XD
    ככה הייתי קורא לארטיקים האלה "שוקובו" כשהייתי קטן XD

    שם בפורום: Sai
    דמות: "הירו נאקאמאורה" [Hero Nakamora]
    מין: זכר
    תמונה: http://i292.photobucket.com/albums/mm39/ky.../Anime_Boy1.jpg
    עבודה: אביר קסם WOOT
    מה את/ה מציע/ה?
    רקע: חייתי חיים שלווים בכפר שלי,מידי יום הייתי יוצא לעבוד בבוקר בשדות
    חוזר הבייתה מותש ויוצא מייד להתאמן עם המאסטר שלי,סט&#39;אן [Set-An]
    כך עברו לי חיי,עד היום הנורא ההוא.
    יצאנו בדיוק להתאמן ביער הסמוך,האימון היה 200 חבטות לגזע ע. כולשהוא במעבה היער.
    אבל אז,שמענו צרחה חדשה,קפצנו על הצ&#39;יקובו שלנו וחזרנו לכפר.
    ראינו רק אש בכול מקום.
    כמה שעות לאחר מכן,כשהאש שחכה,נכנסנו לכפר הסרוף.
    לא היה שם אף אחד,שום נפש חייה,כול תושבי הכבר היו מתים,מוטלים על הקרקע.
    התמותתי שם.
    לאחר שהתעוררתי,ראיתי שאני שוב ביער,המורה שלי לצידי.
    מאז החלו חיי החדשים,הבנתי שאני חייב לנקום,לחסל את מי שעשה זאת למשפחתי וכפרי.
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 100%,שיהיה כיף
    צונזר


  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #6
    Originally posted by sai@Jul 1 2008, 12:26 AM
    "צ&#39;וקובו" XD
    ככה הייתי קורא לארטיקים האלה "שוקובו" כשהייתי קטן XD

    שם בפורום: Sai
    דמות: "הירו נאקאמאורה" [Hero Nakamora]
    מין: זכר
    תמונה: עוד שנייה אני עורך
    עבודה: ממ...לא יודע מה כדאי,אקדוחן שזה מגניב
    או אביר קסם שזה גם קרב מקרוב וגם קסם שזה מגניב
    או פנטומימאי שזה הכי מגניב
    מה את/ה מציע/ה?
    רקע: אני יודע שזה חשוב,אבל ממש אין לי כוח לרשום.
    כאילו,עם תתיעקש/י אני יכתוב,אבל אין לי כוח XD
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס: 100%,שיהיה כיף
    א. כל עבודה היא טובה וגרועה, תחליט בעצמך, נתתי מבחר גדול.
    ב. חובר רקע, היידה היידה
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  7. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 5,074
    #7
    טוב נו אני יערוך לאביר קסם
    ולול אני יכתוב רקע אחר כך,אין לי כוח עכשיו ם:
    צונזר


  8. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #8
    Originally posted by sai@Jul 1 2008, 12:31 AM
    טוב נו אני יערוך לאביר קסם
    ולול אני יכתוב רקע אחר כך,אין לי כוח עכשיו ם:
    בסדר
    ואל תשכח תמונה
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  9. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 5,074
    #9
    ערכתי הכול woot
    צונזר


  10. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 182
    #10
    שם בפורום:manoromi
    שם דמות:מקס ג&#39;ונסון~max johnson
    מין:זכר
    תמונה:

    http://tbn0.google.com/images?q=tbn:wb1mmE...Lsxn/Sasuke.jpg

    עבודה:אביר אפל
    רקע:מקס הוא ילד מאוד חכם אבל עם זאת גם שחצן ויהיר,הוא אסטרטג טוב אבל קצת...רשע :rolleyes: .יש לו הרבה חברים והוא ילד מקובל מאוד,אביו היה אביר אפל ואימו כשפית אפלה ולכן הוא רצה להיות אחד העבודות.יום אחד כשמקס טייל מחוץ לעיר ופתאום הוא שמע קול של משהוא נזרק מאחוריו,הוא הסתובב וראה שזה שוריקן שנינג&#39;ה זרק&#33;הוא הספיק לחמוק ובגלל שכבר הספיק ללמוד להילחם כאביר אפל והיתה לו חרב,אז כשהנינג&#39;ה זרק עוד שוריקן מקס חסם אם החרב ואז עשה לנינג&#39;ה חתך בבטן,הנינג&#39;ה זעק מכאבים אבל פתאום אור לבן הגיעה והנינג&#39;ה התרפא&#33;הוא ראה שזה קוסם לבן&#33;אז הוא פנה לתקוף את הקוסם הלבן אבל הנינג&#39;ה זרק עליו שוריקן מאחור ומקס נפל על הריצפה,מדמם מכל הגב...אבל לפתע גל אופל פגע בנינג&#39;ה והוא מת&#33;מקס ראה שזה אביו&#33;הוא יריה גל אופל גם על הקוסם הלבן שמת גם הוא,ולקח משם את מקס.אחרי יומיים קרה הכל עם ארקדיה...
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס:אני יסתפק ב :unsure: 20%


  11. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #11
    סאי ומנו רשומים.
    מנו- אתה צריך להשקיע יותר.
    תגיבו להתחלה.
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  12. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Dec 2007
    הודעות: 10,373
    #12
    שם בפורום:rilman
    שם דמות:ריוגה טאקמינה
    מין:זכר
    תמונה:
    עבודה:לוחם
    רקע:ריוגה טאקמינה נולד למשפחה בנונית,לא עשירה ולא ענייה. הוא הייה בין אמצעי בין כל אחיו בין כל החמישה. אחיו הייו כל הזמן מצעיקים לו,ומרוב המריבות מפיזיות הוא התחזק. אביו מת שהייה בן 11,הוא קיבל ממנו לפני אולר שעבר בירושה. ריוגה הייה בודד בכפר איש לא התקרב עליו בגלל המכות שקיבל מאחיו. אבל ריוגה מצעיקים לו רק בשביל להתחזק. ריוגה הלך להתאמן אצל אמן חרבות,בשביל שיכול לתקוף מפלצות למקרה אם יתקרבו לביתו במקרה שאחיו לא יהייו בבית,אחיו הייו לוחמים חזקים בחרבות. כמו אביו יום אחד. המורה שלו ביקש שהוא יבוא איתו לטיול,ושחזר הוא לא האמין מה הוא ראה.
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס:50%

    מקווה שזה בסדר


  13. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2008
    הודעות: 506
    #13
    Originally posted by rilman@Jul 1 2008, 12:50 AM
    שם בפורום:rilman
    שם דמות:ריוגה טאקמינה
    מין:זכר
    תמונה:
    עבודה:לוחם
    רקע:ריוגה טאקמינה נולד למשפחה בנונית לא עשירה ולא ענייה הוא הייה בין אמצעי בין כל אחיו בין כל החמישה אחיו הייו כל הזמן מצעיקים לו ומרוב המריבות מפיזיות הוא התחזק אביו מת שהייה בן 11 הוא קיבל ממנו לפני אולר שעבר בירושה ריוגה הייה בודד בכפר איש לא התקרב עילו בגלל המכות שקיבל מאחיו אבל ריוגה מצעיקי לו רק בשביל להתחזק ריוגה הלך להתאמן אצל אמן חרבות בשביל שיכול לתקוף מפלצות למקרה אם יתקרבו לביתו במקרה שאחיו לא יהייו בבית אחיו הייו לוחמים חזקים בחרבות כמו אביו יום אחד המורה שלו ביקש שהא יבוא איתו לטיול ושחזר הוא לא האמין מה הוא ראה
    כסף: 1000 Munny
    רומאנס:0%

    מקווה שזה בסדר
    זה סוג של משחק יים, תגדיל קצת את הרומאנס.
    תוסיף שימני פיסוק לרקע, אני לא מבינה כלום.
    <span style=\'color:red\'>Axel- Number VIII</span>

    <span style=\'color:red\'>Flurry of Dancing Flames</span>



  14. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Dec 2007
    הודעות: 10,373
    #14
    ערכתי מקווה שהבנת


  15. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jun 2007
    הודעות: 5,074
    #15
    התחלה: (ההתחלה היא לפני ההתקפה של העיר שלכם)
    יום בהיר אחד את מתעוררים במיטתכם.
    אתם שומעים בבוקר את קריאת הצ&#39;וקובו שלכם, מחכה שתיתנו לו את ארוחת הבוקר שלו.
    אתם מסתכלים בלוח השנה ורואים שהיום זה ליל הכוכבים המתרסקים אשר אתם מחכים לו כל שנה.
    אתם שומעים שאמא שלכם קוראת לכם שתבואו למטה לאכול ולטפל בצ&#39;וקובו שלכם וללכת למורה שלכם.
    אני קם,יורד,אוכל (הרבה) מטפל (זורק לו איזה עכברוש שיאכל)
    ואז אני יוצא החוצה,אני מת כבר להתחיל ת&#39;אימון D:
    צונזר


עמוד 1 מתוך 18 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •